Restaurant Ancora

Openingstijden:
Maandag t/m zondag van 15.00 tot 23.00 uur

Social Media

Restaurant Ancora heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Erg slechte bediening! Wij twijfelden over de wijn en stelden hier een vraag over aan de bediening. Het meisje ging de vraag overleggen met 'haar baas'. De baas stelde vervolgens de huiswijn voor als prima droge witte wijn bij ons diner. Kort erna werd een open fles wijn op tafel gedeponeerd en de bediening verdween. Ik schenk dan maar zelf twee glazen in. We nemen allebei een eerste slok en constateren dat de wijn niet te drinken is. Zelfs de huiswijn van AH is vele malen lekkerder. De bediening komt onze bestelling opnemen en we geven gelijk aan dat de wijn niet smaakt, ondanks de suggestie van 'de baas'. Ze zal het gaan overleggen. Ze verdwijnt en komt er niet meer op terug.
door: Nijkerk op 29/6/14

Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!