Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Inkasso- Bemiddelings- en Adviesburo HMV

doelbewust en resultaatgerichtKardinaal Alfrinklaan 155
3861DE Nijkerk

Telefoon:

033-2454126

E-mail:

Website:

KvK:

08018350
Social Media

Inkasso- Bemiddelings- en Adviesburo HMV heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Dit betreft een erg louche incassobureau. De medewerker/eigenaar dhr. M. v/d V. stuurt incasso's voor vrienden en familie naar particulieren en bedrijven waar geen factuur of ingebrekestelling aan vooraf is gegaan. Als je hierover contact opneemt reageert dhr. M. v/d V. zeer agressief en bedreigend. Door deze handelwijze vrezen wij dat sommigen de incasso betalen zonder vooraf juridisch advies in te winnen. Ons advies is daarom altijd eerst een jurist in te schakelen bij dit onbetrouwbare incassobureau.
door: Chris op 16/8/15


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.